Pages

Sunday, March 7, 2010

Yoru to Hiru

Day and night I live as a muslim...Every breath should be thankful to Allah..

Hmm,hmm!!Bismillah...

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah,akhirnya tercapai juga hasrat ana untuk mencipta blog sendiri...sebelum apa-apa,ana ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan syukron jazilan to my junior crew,Dean Eiman yang tlh banyak membantu akak dalam me"wujud"kan blog ni,time kasih ya...klu x,mmg s'pai bila pun takda bloglah ana,hu,hu...em,bila tgk2 balik title blog ana,memang pelikkan ?!!Sampai terpaksa guna bahasa nihon.Em,nak buat macam mana,kalau guna bhs penjajah...tak bleh lpslah jawabnya..mungkin dah ada org guna title yang sama...itulah sebabnya ana tlh memilih "Yoru To Hiru"/"Night and Day" sebagai "nama" blog...kenapa agaknya ana pilih title ni ek??Em...ilham datang tetiba kot...Oklah,kalau nak tahu canne...tanya time kita sama2 blogging nanti ya....

No comments:

...