Pages

Thursday, March 11, 2010

Persediaan untuk mengambil result SPM

Pada 10 March,we(akhawat) were having our qiamullail 4 solat hajat agar keputusan yang akan keluar pada esok harinya adalah keputusan yg terbaik untk kami dan semoga Allah menguatkan hati2 kami untuk  menerima sglnya dgn penuh redha.Pada malam yang sama juga tingkatan 4 An-nasaie telah mengadakan BBQ sempena menyambut ulang tahun kelahiran guru kelas mereka yang tersayang,Mlmh An.



Qiamullail seawal jam 5.15 a.m di perpustakaan SRISMIAAK


Sahur disediakan sendiri...

Tu dia menu sahur kami...ayam masak rendang!!!


Inilah kami,bersyukur dgn apa yg ada...say Alhamdulillah!!!
Result dah esok ni,muka masing2 relax je kan...well,kami mmg camni.



Proven of 7 members of this club.
Mine? D white one...



Alhamdulillah ,hari ni result keluar..at last, the time that I'm waiting for came by...sempat ana membuat sujud syukur selepas terkejut kaku tanpa perasaan,bila ayah bagi tau result ana(at firstlah lps pada tu ok balik,blh sambung kerja terus..dahsyat jugak bila fikir balik)...dapat tau cepat coz U.Lan kabo ,walaupun result yang ana dapat tidak mencapai target ana,tetapi perasaan ana time dapat resulttukan, ana memang betul2 sayu,sebab rupa2nya 6A lah yang Allah dah tetapkan untuk ana,




Irfan our best student..15 A's 


segala pertanyaan ana tentang "Apakah sebenarnya result terbaik yang Allah sediakan untuk ana?" dahpun terjawab...huh susah sebenarnya nak describe...apapun alhamdulillah,subhanallah...ana amat bersyukur atas segalanya. Omedeto Ainin,ana memang tabiklah nti....10 A's tue...Ghah,u r the best!Ana yakin inilah yang terbaik untuk nti.Luv u ever fillah ya ukhti.Kawan2 yg lain,percayalah result yang antum dapat tulah sebenarnya yg terbaik untuk antum.Allah maha mengetahui kawan2. Tk sia2 kita stay kat Al-Amin kan?Betul ana cakap....My A's subjects are BM,BI,BA,M.Math,PQS,PSI. Others B's....Chemist kantoi....dapat C!!Takpelah, maybe Allah nak campakkan ana dalam bidang bahasa dan agama, bukan chem..klu chemist tu,kita bagi kat org lainlah pegang utk trskan p'juangan Madam Azlindakita kat Al-Amin 4 one day...Ana Insyallah akan meneruskan perjuangan ayah ana dalam memperjuangkan bahasa Inggeris!!!Huhhu...So,course TESLlah yg ana akan apply...Doakan ana dpt s'bung ke Educational University of London...Insyallah tarbiyyah kat sana dengar2nya tak kurang hebat dengan yg ada kat sini...



Berdebar2 semuanya nak tahu result



Guru kelas kami,Muallimah Zuliana kelihatan cool sekali..bagusx2


Insyallah malam ni,we (barisan akhawwat b5) are going 4 dinner with zaujah U.Idris,Umi Saidah(my naqibah)...Wah, seronok jugak perasaan skrg nih, yelah bkn senang org nak belanja kitakan,by the way thanx Umi.


77% restaurant concurred by us




Our dishes


Okey setakat ni dulu,assalamualaikum semua...Selamat bercuti...Jgn enjoy banyakx2..Ingt kita sebenarnya ibarat pelayar yang sedang berlayar menuju ke sebuah pulau abadi yaitu "Syurga Allah"...Merantaulah sejauh mana yang kamu boleh..

2 comments:

Anonymous said...

hmm.. TAHNIAH!! Mabruk alaik... peace!!

Humaira' Abdul Malik said...

Sang youu, sang youu...

...