Pages

Sunday, March 14, 2010

Road to Dungun

14 Sangatsu

Alhamdulillah its drizzling today..tak dalah panas sangat nak gi Ekspo.Yang perginya cuma ana dan Ainin(Nye).Maybe kwn2 yg lain busy with their own business...takpe,nanti kami kongsi ngan u all ye.
Thanks to Mak Cik Ima susah2 je drive kereta sampai ke Dungun..Hanya Allah yang dapat membalas jasa baik Makcik.


Masuk datar result SPM


Printout hasilnya,so kita dapat tau jurusan apa yang kita blh n x blh.
Semua sekali 68 jurusan.Ana dapat 61 shj,7 lg tak dapat,6 jurusan sbb tak ambil BIO satu lagi sbb C Chem.
Tp.ana still dpt jgk bhgn perubatan,food technologist,dll coz ada basic math n science.


Dah selesai bersoal jawab tentang course apa yang perlu diambil,nak masuk U mana.Kalau ikutkan Upu,ana Insyallah dpt buat asasi TESL kat SyahAlam,tp ana nak sgt twinning program(IPTS),2 years malaysia,2 years England...klu ade org tau mcm mana jlnnya please live a comment ...Ana akan bacer komen bila ana sign in nanti.Don't worry....





Ada meowlah kat situ..hihi


I lost my glasses!!(Selalu berlaku sejak kebelakangan nie,cuai pnye passal)
Pedih mata dibuatnya...


Sedikit cenderamata yg dibawa pulang


Untie Ima bawa kami mengisi perut yang sedang lapar dan tekak yang begitu haus..


Huhhu...Tunggu cendol pulut + jagung ice cream kot..+ nasi air.Wah,memang sedap.

No comments:

...