Pages

Saturday, March 20, 2010

A Remarkable Achievement


Buat julung-julung kalinya Al-Amin telah berjaya melakar satu sejarah yang mungkin kita semua tidak boleh lupakan atau lupuskan dari ingatan kita.Akhirnya terdedah juga rahsia kehebatan alumni Al-Amin Kemaman,Muhammad Irfan bin Bahrin di dalam muka akhbar sinar harian di atas pencapaian SPM beliau yg bagi ana begitu cemerlang,mabruk 'alaik...dgn memperolehi semua A dalam kelima-lima belas subjek yang diambilnya.Subhanallah...


Tetapi bukan itu persoalannya sekarang ini...Persoalannya sekarang ni ialah...siapa pula selepas ini yg akan meneruskan this "remarkable achievement" ,siapakah dia yang akan mencipta satu lagi sejarah hebat di Al-Amin pada tahun 2010 ini dan buat tahun2 yg strsnya?Tidak kisahlah dari segi kehebatan dalam bidang akademik,sukan mahupun sahsiah diri...Mungkinkah antum yang dari kalangan batch 6,batch 7...atau dr kalangan yg lebih muda yang akan mencipta rekod baru? Fikir2kanlah...


Kepada yg tak sempat nak beli sinar harian
blh tgk yg ni jelah...at least blh tgkkan..Sinar
Harian,Khamis,18 Mac 2010 pg.25/T9........

Berlakon atau tak berlakon, itu back stage punya pasal...
blh tanya mrk yg ada kat dalam gambar tu...Huhhu!!!
Ayah ana pun ada...wahhah! Cayyalah...

Sekian shj laporan drp ana,Humaira'Abdul Malik pada jam 1:17 a.m,Ahad.
Selamat Malam dan Selamat Tidur..Zzz
My favourite cub,kawai ne...

No comments:

...