Pages

Thursday, April 22, 2010

Put All Things Together

 First of all Assalamualaikum w.b.t

So ladies and gentlemen,
How are you tonight? Have you taken your dinner?
Have you p'form your prayer?
If yes, good... If it is a NO.... please do what u should do first!Ok thank you...
So now I'm going to put all things together.

Together gether,together gether ooo...
Together gether,together gether....

Have u heard this song before?
Noooo...?
Hmm,same thing goes to me!

Versi malaylah plak ye....hihi

Alhamdulillah,gembiranya hati.... esok CUTI!!!! Tak kerja...Penat tau kerja ni..Hmm~
Driving class? Apa cite? Ouh dah 3 hari b'turut2 p'teng kelas. Why? Calon begitu sesak, dalam masa yg sama Pok Thoha(guru pembimbing) ayah mertuanya baru sahaja kembali ke rahmatullah...salam takziah buat Pok...Giliran kita bila pula ? Adakah kita sudah bersedia?
TEPUK DADA TANYA IMAN...

Hmm tadi baru je lps dinner... Umi buat chickensteak,YUMMY!! Lain drpd yg lain sikit, sebab selalunya buat beefsteak. Ada sikit lagi tu..Nak? Hehe..Untuk pemanis mulutnya pula, kami buat kuih cara...tahu tak kuih apa? Usually warna hijau,dalamnya ada gula,bentuknya bujur,kecil je....ouh,yang kelakarnya nak jadi ke cerita, nilah first time kuih cara tak menjadi...selalunya jadi...yang ni agak lembik,dan melekat2 bila nak angkat dari tempat acuan... apalagi,tambahlah lg tepung,hmm perkara yg sama jg b'laku...tp takpe kami lahap je, rasanya boleh tahan...rupa jelah tak seberapa ^_^

Ok, pada malam ni jugak adikku dua2 org tu,Marsha and Dean Eiman(cara sebut Din Iman) tidur kat sekolah... Ada mukhayyam dakhili. Malam ni dengar2nya akan diadakan night-walk..Hihi..Scene yg paling best dlm mukhayyam! So,ana dah tak sabar2 dah ni nak gi sek.ni. Nak buat kacau..jadi miss misteri...hoho balas dendam! Dulu pernah kena k0t...time sekolah2. SERAM!!! Dahlah timetu tgh HOT cerita pasal hantu Kijal...Ya Allah sabar jelah.. tp tu time dululah... Sekarang ni, Alhamdulillah hasil tarbiyyah sekolah, ana m'jadi seorang yg lebih berani...

Dream comes true...
Ingat tak episod yg sblm ni..."Who will be the next?" Kan ana ada day dream nak celebrate birthday dekat DQ,lepastu spotnya betul2 sblh tasik dan masjid DQ...
Oh,impian m'jadi kenyataan...
And by the way, congrate to K.Maisarah...atas usaha yang jitu...akhirnya lahir juga seorang hafizah dalam keluarga kami. Alhamdulillah~ Semoga terus kuatkan semangat untuk istiqamah dlm i'adah ya Kak...
All the best for you...

Sampai sini saja dulu...I need to get ready to be Miss Mystery!
So long friends~
Salam.




Happy family abadan abada.
 Amin ya Rabb!
^_^


TADA!!! Alhamdulillah we were so happy...



B'day present from my beloved K.MAM
Tq x2




2 comments:

S.A said...

Pergi Mukhayyamkan? Gambar ada tak? Hehe...

Mankind of the world said...

Ada~ Tgklah post saya yg lain, search ye~ Mesti jumpa.

...